image

Alcedo

Compania ALCEDO a fost înființată în 1990 și deține cea mai mare rețea de distribuție de produse de protecția plantelor și semințe din România. De asemenea, este și un jucător important pe piața de îngrășăminte chimice. ALCEDO deține un portofoliu mare de clienți, lucrând pentru o treime din fermierii de pe piața românească. Este distribuitorul numarul 1 în România pentru numeroase companii internaționale, fie că sunt din domeniul produselor fitosanitare, semințe sau îngrășăminte.

Din grupul ALCEDO face parte și Alchimex, cel mai mare formulator local de produse de protecția plantelor din România, iar produsele formulate la Alchimex acopera 8% din produsele fitosanitare utilizate de fermieri. Alchimex deține cea mai modernă fabrică de formulare a produselor de protectia plantelor din sud-estul Europei. Aceste produse ajung nu numai la noi, ci și în alte 23 de țări, ceea ce înseamnă aprecierea pentru calitatea muncii depuse aici. 

Şi pentru că solul şi apa sunt principalii parteneri din fermă, Alcedo pune la dispoziţie două servicii iscusite, analiza chimică a solului şi analiza apei pentru irigare şi tratamente fitosanitare, pentru a fi cât mai aproape de fermieri şi a-i spriji într-un proces decizional corect.

Mai multe detalii despre Portofoliul Iscusit de la Alcedo, un portofoliu de produse şi servicii capabil să satisfacă toate cerinţele tehnologice la nivel de fermă, gasiţi pe site-ul www.alcedo.ro, dar şi în Aplicaţia mobilă Alcedo România, disponibila în AppStore şi Google Play.

Date de contact

Pagina web: www.alcedo.ro 

Tel/Fax: 021 310.83.49 / 021 310.83.50

Email: office@alcedo.ro

ALCEDO deține cea mai mare rețea de distribuție de produse de protecția plantelor și semințe din România

Produse și servicii oferite

  • produse de protecția plantelor
  • semințe
  • îngrășăminte chimice
  • analize de sol şi apă
  • echipamente, utilaje şi servicii pentru agricultura de precizie
  • aplicaţia mobilă Alcedo România
  • întâlniri cu fermierii pentru a le prezenta noutățile agricole, noutățile din domeniul protecției plantelor
  • loturi demonstrative