Întrebări şi răspunsuri

Tehnologii agricole

cultura hameiului

Cum se explică că producțiile de hamei din zona Sighișoara nu se ridică la cele din ferme similare din Germania.

Mai mult...

Cultivarea rapitei

Pentru a înființa cu succes o cultură de rapiță în acest an, care ar fi condițiile optime pentru pregătirea înființării acestei culturi?

Mai mult...

Dezradacinare grau

Buna ziua.Imi spuneti va rog din ce cauza este nodul de infratire afara si samanta,iar planta se mai tine in 2 radacinute la cultura de grau?Ce ar trebui sa fac? Mai este vreo sansa sa isi revina?Multumesc anticipat!

Mai mult...

cartoful

daca aram acuma putem pune gunoi de la porci este bun pentru cartofi?

Mai mult...

cartoful

ce gunoi este bun pentru o bun dezvoltare a cartofului si o productie mai buna? cum trebuie sa procedam cu cu colorado?dar cand da mana la cate zile trebuie ierbicidate de mană care sa nu se usuce corzile prea devreme.va multumesc

Mai mult...

cultura cartofului

Pentru obtinerea unei productii extratimpurii de cartofi se practica inducerea fortata a incoltirii tuberculilor, iarovizarea . Intrebarea este daca se mai pot stropi tuberculii incoltiti inainte de plantare cu insecto-fungicidul prestige.

Mai mult...

Tomate in solar

Buna-ziua, tin sa va felicit pentru aceasta initiativa a dvs de a oferi consultanta fermierilor, fie si cei care se afla la inceput de drum cum este cazul meu. Imi cer scuze daca nu am postat articolul in sectiunea in care trebuie. Pe scurt: ma intereseaza cultura tomatelor in solar de la A-Z (daca se

Mai mult...

cultura cartofului

Buna ziua! Sunt un fermier din judetul Cluj am o ferma vegetala (cultiv porumb, mazare si cereale paioase in mare parte) doresc sa incep sa cultiv si cartof care plante ar fi cele mai recomandate ca premergatoare?

Mai mult...

Germinația la semințe

Cum se poate determina germinația la semințe?

Mai mult...

Cartof

Cum se calculează cantitatea de sămânță de cartof la hectar?

Mai mult...