Managementul integrat al inputurilor agricole

Universitatea de Științe Agricole și Medicina Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca prin Facultatea de Agriculturăreprezentată de către decan prof. dr. Roxana Vidican, împreună cu Fundația Resurse Eficiente și Agricultură Durabilă (READ) au înființat platforma Managementul Integrat al Inputurilor Agricole (AGRIM).

AGRIM este prima platformă din România care promovează legătura dintre producătorii agricoli și furnizorii de inputuri în domeniu, prin intermediul experţilor – cadre didactice din cadrul USAMV Cluj-Napoca, cu rol de consultanți. Astfel, AGRIM mediază colaborarea dintre aceștia pentru a susține creșterea economică, inovația și productivitatea sectorului agricol român.

Scopul AGRIM este de a ajuta fermierii români în alegerea inputurilor de calitate înaltă (semințe și material biologic, fertilizanți, produse de tratamente fito-sanitare) potrivite nevoilor lor. Astfel, AGRIM promovează cele mai bune practici agricole actuale în funcție de obiectivele economice ale fermierilor, de adaptarea la condițiile climatice, de noutățile aduse de către furnizorii de inputuri.

Platforma AGRIM include o baza de date cu principalii furnizori de inputurilor agricole de pe piața românească, un forum deschis colaborării cu posibilitatea de a acorda consultanță on-line pe domeniile de competență ale cadrelor didactice din Facultatea de Agricultură Cluj-Napoca.

Observațiile și sugestiile de îmbunătățire a platformei on-line sunt bine-venite pe pagina de contact.


Click pe imagine pentru a descărca prezentarea în format PowerPoint

logo_agricultura_usamvlogo_usamvlogo_agrim

Termeni și condiții de utilizare a platformei AGRIM

Vă rugăm să citiți cu atenție termeni și condiții de utilizare a platformei AGRIM. Dacă doriți să continuați vizualizarea și utilizarea platformei AGRIM acceptați implicit la următoarele:

1. Platforma AGRIM colaborează activ cu furnizorii parteneri și cu experții USAMV Cluj-Napoca pentru colectarea informațiilor oferite. Deși se urmărește oferirea de informații actualizate, AGRIM nu oferă garanții în ceea ce privește acuratețea și integralitatea acestora. Informațiile oferite pe platforma AGRIM au rol informativ și nu reprezintă condiții contractuale. Echipa AGRIM nu este responsabilă de pierderile materiale sau bănești, directe sau indirecte, produse de utilizarea informațiilor de pe platforma AGRIM. Utilizarea informațiile oferite pe platforma AGRIM, incluziv a celor de pe forum, se face pe riscul propriu al utilizatorului.

2. Utilizarea platformei se face în conformitate cu legislația românească
Informația oferită pe platforma AGRIM nu reprezintă poziția oficială a Guvernului, nici a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România.

AGRIM oferă consultanță gratuită fermierilor din România