Natur Grup Integral

Natur Grup Integral SRL – distribuitor produse Daymsa

Distribuitor al produselor Daymsa – lider european producător de leonardit, producător de biostimulatori pentru diferite culturi. Leonarditul este un mineraloid rezultat din oxidarea lignitului (fiind exploatat în același context), care se utilizează pentru remedierea solulurilor poluate și deteriorate. Datorită beneficiilor pe care le aduce solului, leonarditul este considerat un   amendament de sol foarte bun. Compania Daymsa aparține de grupul spaniol Samca. Produsele Daymsa sunt utilizate în agricultura organică/ecologică, având certificare ECOCERT.

Biostimulatorii produși de către Daymsa au o calitate deosebită, calitate testată cu rezultate impresionante de peste 50 de ani în producția de legume, fructe, cultura viței de vie iar de curând și în cultura mare. Naturamin WSP este produsul de top al Daymsa și nicăieri în lume nu există un produs asemănător care să reunească cei mai cunoscuți 17 aminoacizi într-o stare liberă, produsul având un procent de 80% aminoacizi liberi.

Brassica napus - rapita Poza facuta pe data de 20/10/2016 Tratament la samanta cu RAIZA MIX Judetul Timis
Brassica napus - rapita Poza facuta pe data de 20/10/2016 Tratament la samanta cu RAIZA MIX Judetul Timis

Contact

Tel: 0745 011 200

E-mail: naturgrupromania@gmail.com

Website: naturgrup.ro sau Facebook

Biostimulatorii produși de către Daymsa au o calitate deosebită, calitate testată cu rezultate impresionante de peste 50 de ani în producția de legume, fructe, cultura viței de vie iar de curând și în cultura mare.