image

NHR Agropartners

S.C. NHR Agropartners SRL (NHR), subsidiară a VA Intertrading, una dintre cele mai mari companii de comerț din Austria, și-a început activitatea pe piața agricolă din România în 2001, dovedind că are capacitatea financiară de a se autosusține și de a crește de la an la an.

NHR Agropartners oferă o gamă completă de masini şi utilaje agricole pentru toate tipurile de ferme vegetale, viticole, pomicole, zootehnice şi pentru activităţi speciale precum cele de municipalitate.

NHR Agropartners înseamnă experiență. Am reușit acolo unde alții au dat greș. VA Intertrading a reușit să relanseze, să eficientizeze și să crească imaginea unor branduri de renume la nivel mondial ca New Holland și JCB. NHR Agropartners înseamnă branduri recunoscute promovate cu succes în România: Deutz-Fahr, New Holland, JCB, Poettinger, Hardi, Bogballe, Hydrac, Sfoggia, Fantini, Einboeck.

Ne mândrim până acum cu o recoltă de agricultori puternici, care se vor mândri la rândul lor cu recolte puternice și bogate. Pentru că o agricultura puternică și bogată înseamnă o Românie puternică și bogată!

Mai mult, compania pune la dispoziția fermierilor o echipă de 100 de ingineri de service, echipați cu tehnologie de ultimă oră pentru reparații și diagnoze.

“Scopul nostru a fost de la început să fim la dispoziția clienților noștri și să îi ajutăm cât putem de mult, iar succesul nostru se datorează tocmai acestui fapt. Clienții noștri știu că le suntem alături atunci când au o problemă. Pentru ca un angajat să se integreze în comunitatea noastră trebuie ca întâi să înțeleagă și să aibă grijă de acest lucru.” – Monika Puiu, General Manager NHR Agropartners

Date contact

SC NHR Agropartners SRL
Calea Bucureştilor 247, Otopeni, ILFOV
Număr înregistrare ORC: J23/532/2000
Cod unic de înregistrare: RO11946536
Tel: +4 021 300 79 06;
Fax: +4 021 351 54 40;
E-mail: office(at)vait.ro
Pagina web: nhr.ro
facebook.com/NHRAgropartners/

ARAD – Loc. Sanleani 395, Com. Livada, Jud. Arad
BOTOȘANI – Sos. Botoșani-Iași, E 58, Loc. Zăicești, Com. Baluseni,Jud. Botoșani
BRĂILA – DN 2 B, km 118, Jud. Brăila
CĂLĂRAȘI – DN 21 Călărași-Slobozia, km 18, Stefan Voda, Jud. Călărași
SATU MARE – Str. Mihai Viteazul, nr.112, Loc.Carei, jud. Satu Mare
CLUJ – Str. Traian Vuia 206, Cluj-Napoca, Jud. Cluj
CONSTANŢA – Sos. Tulcei, nr. 1, Loc. Ovidiu, Jud. Constanța
CRAIOVA – Calea București 125, Loc. Pielesti, Jud. Dolj
GIURGIU – Sos. București, nr. 6, Fratesti, Sat Remus, Jud. Giurgiu
ROȘIORI DE VEDE – Drumul European 70, Tarlaua 27, Parcela 18/III, Roșiorii de Vede, jud. Teleorman
IAȘI – Loc. Iași, Șoseaua Păcurari nr.151, corp B1 Jud. Iași Cod postal 700544

NHR Agropartners - Partenerul tău în agricultură!

Activități

NHR Agropartners oferă o gamă completă de mașini și utilaje agricole pentru toate tipurile de ferme vegetale, viticole, pomicole, zootehnice și pentru activități speciale precum cele de municipalitate.

NHR Agropartners colaborează cu producători de utilaje agricole de top precum Deutz-Fahr din Germania, Hardi și Bogballe din Danemarca, Poettinger, Einboeck, Hydrac din Austria pentru echipamente de prelucrare a solului, Olimac si Fantini din Italia pentru echipamente de recoltat, Gregoire din Franța pentru recoltarea mecanizată a strugurilor, oferind deja de mulți ani clienților o gamă completă de echipamente și utilaje agricole.

Workshop-uri, întâlniri cu fermierii, alte acțiuni

Credinta NHR este ca România poate să devină o forță agricolă în Europa doar prin investiții în tehnologie avansată și o abordare modernă a agriculturii, fără pierderi, cu costuri și riscuri reduse.

Conform acestei viziuni, NHR actioneaza in directia sustinerii si dezvoltarii activitatii de agricultura din Romania. Tinand cont de acest lucru, directorul general al NHR Agropartners, Monika Puiu, activeaza si ca presedinte al APIMAR. Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Maşini Agricole din România este o asociatie nonprofit, fondata in 2004, cu scopul de a sustine, a promova si a proteja interesele profesionale, comericiale si economice ale membrilor sai. Una dintre actiunile APIMAR este aceea de a pune in legatura fermierii si producatorii/importatorii de utilaje agricole, astfel incat impreuna sa actioneze strategic in directia dezvoltarii industriei.

Loturi demonstrative

NHR Agropartners organizeaza demonstratii cu utilajele pe care le comercializeaza astfel incat fermierii interesati sa poata intelege mai bine utilajul si sa ii ajute in decizia de achizitionare. In cadrul fiecarei demonstratii, clientii beneficiaza de consiliere din partea specialistilor, in principal pe subiecte ce tin de produs, piese de schimb si service.

Cursuri organizate

La fiecare achizitie a utilajului se organizeaza sesiuni practice in care specialistii NHR Agropartners furnizeaza toate informatiile necesare pentru ca operatorul sa inteleaga utilajul, sa il utilizeze in cele mai bune conditii si sa invete sa il intretina pentru o utilizare mai indelungata si mai eficienta.

Galerie video