image

PRIA events

 

pria events

Aducem informaţiile de ultimă oră şi urmărim trend-urile în business, healthcare şi lifestyle, astfel încât evenimentul dvs. să fie unul de succes. Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, Echipa PRIAevents găseşte mereu cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI şi pentru a concepe un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinţi teme, aducem cei mai importanţi speakeri, reunim în audienţă participanţi care corespund cu target-ul dvs din categoriile B2B sau B2C.

pria events logo

Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium, Echipa PRIAevents găseşte mereu cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI şi pentru a concepe un eveniment special pentru dvs.

CONTACT

Raluca Voivozeanu
Founder / CEO PRIA
Tel: + 40 744 584 661
Email: raluca.voivozeanu@priaevents.ro

Email: office@priaevents.ro

Web: priaevents.ro

Echipa PRIAevents este o echipă puternică, orientată spre business, organizează de peste 10 ani evenimente cu acurateţe şi pasiune.

Membrii echipei au creat – de la idee la implementare – peste 250 de evenimente cu peste 1500 de speakeri și cu peste 30 000 de participanți.

PRIAevents are epertiză în organizarea și conceptualizarea evenimentelor în toate segmentele de business – macroeconomie, finanțe-banci, fonuri europene, sănătate și pharma, pensii private și asigurări, agriculltură, avocatură, IT&C, retail, construcții și imobiliare, fashion, CSR etc