TERRASHARP

Cine

Echipa noastră este formată din profesioniști agronomi, piloți calificați pentru drone și specialiști în procesatul și segmentarea imaginilor și în tehnici de machine learning. Aceasta este într-o continuă căutare de soluții inovatoare în domeniul agriculturii. Pentru asta, colaborăm constant cu universități din Italia și din întreaga lume pentru a participa la proiecte de cercetare și a fi la curent cu toate posibilitățile pe care tehnologia le oferă.

Tehnologie

Utilizăm teledetecția cu ajutorul dronelor și sateliților pentru a monitoriza parcelele în timp și spațiu. Folosind tehnologii și tehnici inovatoare, putem să identificam diferite probleme întâlnite pe terenul agricol și, cu ajutorul consultanților noștri agronomi, suntem capabili să sugerăm soluția ideală pentru a îmbunătăți performanța terenului.

Terrasharp

CONTACT

Terrasharp – Contact

ROMÂNIA:

B-dul. Nicolae Titulescu, nr. 4

Cluj-Napoca,

Cluj, 400420

ITALIA:

Sedi Operative

Via Gerolamo Tiraboschi 8,

20135, Milano

Terrasharp - Complit Method - ilustrație

Etapele obișnuite

  1. Evaluarea inițială – Survolarea terenului cu drona
  2. Analiza automată a imaginilor
  3. Raportarea și interpretarea rezultatelor
  4. Acțiunea – recomandări personalizate

COMPLIT APPROACH

Reprezintă soluția noastră care ne oferă posibilitatea să garantam cele mai bune rezultate în termeni de costuri și productivitate prin combinarea cunoștințelor specialiștilor noștri in agricultură, în colaborarea cu fermierul/viticultorul și partenerii săi.

TERRASHARP este o companie inovatoare care oferă servicii de consultanță pentru agricultura de precizie 4.0