top of page

AGRIM la AGRARIA 2023: 21 - 24 Aprilie, Jucu, Jud. Cluj

Găsiți echipa AGRIM la AGRARIA și în acest an!


Parc Industrial Tetarom III, Jucu.


Modalități de acces în cadrul expoziției

Intrarea în expoziție se face pe bază de: 1) Tichet de ACCES GRATUIT obținut prin ÎNSCRIEREA ONLINE pe acest site 2) Invitație din partea firmelor partenere, a expozanților sau a organizatorului. Invitaţia vă garantează dreptul de acces gratuit dacă vă înregistraţi cu datele personale la intrarea în expoziţie. Invitaţia este valabilă pentru 1 persoană, 1 singură intrare la expoziţie. 3) Bilet de intrare achiziționat la casa de bilete din cadrul expoziției.


Accesul minorilor

Minorii sub 7 ani au acces gratuit în cadrul expoziției. La cererea persoanelor responsabile cu accesul în expoziție, securitatea şi monitorizarea, precum şi a reprezentanților Organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului.

Accesul minorilor între 7 – 18 ani este gratuit dacă se prezintă carnetul de elev, se va face pe baza înregistrării la intrare şi numai în compania unui părinte/tutore. Adulții care însoțesc minori sunt unici responsabili pentru ei. Organizatorul nu se face răspunzător de eventuale incidente neplăcute.

Accesul grupurilor de elevi se face pe baza transmiterii de către cadrul didactic care va însoți grupul a unei solicitări, cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail r.mares@dlg.org.


63 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page