top of page

FUNK INTERNAȚIONAL ROMÂNIA

Broker de Asigurare-Reasigurare


FUNK International Romania Broker de Asigurare Reasigurare SRL este filiala din România a celui mai mare broker de asigurări independent de familie și consultant de risc din Germania - Funk Gruppe GmbH.

FUNK dețin o vastă experiență în gestionarea asigurărilor pentru clienți din diverse sectoare, cu accent pe abordarea integrală a riscurilor, respectiv programe de asigurare elaborate pentru a acoperi atât riscurile generale ale unei afaceri, cât și riscurile specifice ale companiei.




Procesul de management al riscurilor începe prin structura de asigurare de bază, care cuprinde:


1) ASIGURAREA PATRIMONIULUI

Asigurare culturilor; fermelor; cladiri, echipamente, stocuri, pierderi de profit

  1. Riscuri principale: incendiu, trăsnet, explozie, căderi de corpuri, lovire de către vehicule, furtună, uragan, vijelie, tornadă, inundație, alunecări de teren, greutatea zăpezii, boom sonic, furt, cutremur etc.

  2. Suma asigurată: valoarea de înlocuire de nou (costul refacerii cu materiale noi cu sau fără TVA, în funcție de opțiunea dvs.)

  3. Prin BI – bussines interruption - pierderea de profit- se vor acorda despăgubiri pentru pierderea de profit brut înregistrată ca urmare a întreruperii activității dintr-un risc asigurat care afectează bunurile asigurate

Vor fi acoperite : costurile fixe + profitul brut din exploatare + cheltuieli de restabilire a activității.

2) ASIGURAREA FLOTEI AUTO

Aici intră asigurarea RCA si CASCO și depinde dacă mașinile sunt în leasing sau în proprietatea dvs. În funcție de firma de leasing se poate negocia să faceți dvs. polițele de asigurare, dacă noi vă putem înainta o ofertă mai competitiva, cu clauze suplimentare mai acoperitoare, sau fransize mai mici.


3) ASIGURAREA PLANTAȚIEI VITICOLE

Aceasta acoperă riscuri care afectează direct producția, cum ar fi înghețul, grindina, furtunile, ploile torențiale și incendiile. Prima de asigurare poate fi subvenționată în proporție de până la 80% prin APIA.


Aducem valoare adăugată colaboratorilor noștri prin examinarea atentă a expunerilor specifice




EXPUNERI PARTICULARE

RASPUNDERE CIVILĂ GENERALĂ / PRODUCATOR / ANGAJATOR / PROPRIETAR FAȚĂ DE CHIRIAȘ
  • Evaluăm și mapăm necesitățile de acoperire prin analiza obligațiilor din contractele cu clienții dvs.

  • Studiem expunerile generate de profilul de activitate și corelăm cu experiența dată de daunele gestionate pentru clienții din portofoliul nostru


UTILAJE / ECHIPAMENTE STRATEGICE

Identificăm utilajele strategice prin discuții cu managementul și inspecții de risc. Aceste utilaje sunt cele care, în caz de avarie, pot bloca total sau parțial activitatea fabricii pentru mai mult de 15 zile.



CONTACT


Cluj:

Adresa: Str. Eremia Grigorescu 122-124, Cluj-Napoca

Tel: +40 748 150 952 Email: cluj@funk-romania.ro


București:

Adresa: Str. Radu Beller 27, Sector 1

Tel: + 021 23 100 41 Email: office@funk-romania.ro


Timișoara:

Adresa: B-dul Constantin Brâncuși nr. 7

Tel: + 0256 433 293


Despre compania Funk Gruppe GmbH. (en.):



Postări recente

Afișează-le pe toate

GLISSANDO

ARTECOM

bottom of page