top of page
  • Poza scriitoruluiAGRIM

IRUM

Actualizată în: 11 mar. 2021

Rețeta noastră de succes este simplă: combinăm experiența și priceperea Centrului nostru de cercetare și dezvoltare cu integrarea tehnologiilor de renume mondial. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.



Designul, dezvoltarea, respectiv feedback-ul vital de la clienții noștri sunt forţa motrică din spatele maşinilor noastre: fiecare model nou vine după ani de proiectare virtuală, testare și prototipare înainte ca alți pași să fie făcuți în procesul de dezvoltare, iar aproximativ 70% din componentele tractorului forestier sunt producție proprie. Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.

Activități

Proiectarea si producerea de utilaje agricole și forestiere precum tractoare agricole #TAG, tractoare forestiere #TAF, oferirea de servicii adiacente precum:

Confectii metalice, prelucrari metalice, acoperiri metalice, tratamente termice, piese turnate.


CONTACT


Tel. +40 365 450 001 Fax. +40 377 101 431

Email: office@irum.ro Web: www.irum.ro


Postări recente

Afișează-le pe toate

GLISSANDO

bottom of page