top of page
  • Poza scriitoruluiAGRIM

ALCEDO

Actualizată în: 11 mar. 2021

Din grupul ALCEDO face parte și Alchimex, cel mai mare formulator local de produse de protecția plantelor din România, iar produsele formulate la Alchimex acoperă 8% din produsele fitosanitare utilizate de fermieri. Alchimex deține cea mai modernă fabrică de formulare a produselor de protectia plantelor din sud-estul Europei. Aceste produse ajung nu numai la noi, ci și în alte 23 de țări, ceea ce înseamnă aprecierea pentru calitatea muncii depuse aici. 


Şi pentru că solul şi apa sunt principalii parteneri din fermă, Alcedo pune la dispoziţie două servicii iscusite, analiza chimică a solului şi analiza apei pentru irigare şi tratamente #fitosanitare, pentru a fi cât mai aproape de fermieri şi a-i sprijini într-un proces decizional corect.


Mai multe detalii despre Portofoliul Iscusit de la Alcedo, un portofoliu de produse şi servicii capabil să satisfacă toate cerinţele tehnologice la nivel de fermă, găsiți pe site-ul www.alcedo.ro, dar şi în aplicația pentru smartphone Alcedo România, disponibilă în AppStore şi Google Play.


Produse și servicii oferite


  1. produse de protecția plantelor

  2. semințe

  3. îngrășăminte chimice

  4. analize de sol şi apă

  5. echipamente, utilaje şi servicii pentru agricultură de precizie

  6. aplicaţia mobilă Alcedo România

  7. întâlniri cu fermierii pentru a le prezenta noutățile agricole, noutățile din domeniul protecției plantelor

  8. loturi demonstrative

CONTACT


Tel/Fax: 021 310.83.49 / 021 310.83.50




Postări recente

Afișează-le pe toate

GLISSANDO

bottom of page