top of page
  • Poza scriitoruluiAGRIM

Azomureș

Actualizată în: 2 aug. 2023

Cu o istorie de peste 50 de ani, Azomureş este cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România, furnizând fermierilor produse de cea mai bună calitate din gama îngrăşămintelor cu azot – solide şi lichide – şi complexe de tip NP şi NPK.

Produsele Azomureş conţin toate elementele nutritive, necesare unui mediu prielnic pentru recolte bogate şi de cea mai bună calitate.


În primăvara anului 2012, compania Azomureş a intrat în proprietatea grupului #Ameropa, unul dintre cei mai importanți traderi de cereale și îngrășăminte la nivel mondial.

În vederea creșterii capacităților de producție și pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, noul acționar a derulat în perioada 2012 – 2015 un plan de investiții de peste 240 de milioane de euro pentru modernizarea instalațiilor.


Produse

Produsele Azomureş conțin toate elementele nutritive necesare pentru recolte bogate, de cea mai bună calitate

Activități


Azomureş comercializează îngrăşaminte minerale printr-un sistem de distribuţie stabil şi solid, ce acoperă toate regiunile agricole ale ţării.

Toate produsele pot fi găsite la partenerii Azomureş, cu ajutorul cărora în ultimii ani s-a reuşit dezvoltarea agriculturii româneşti, oferind fermierilor îngrăşăminte de cea mai bună calitate.



Pentru orice detaliu legat de comercializarea produselor, reprezentanţii Azomureş de vanzări vă stau la dispoziţie.


Pe lângă vânzarea îngraşămintelor, în vederea realizării unor producţii agricole sigure şi de calitate, departamentul Vânzări în colaborare cu departamentul Cercetare –Dezvoltare, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară – Cluj-Napoca şi cu diverși parteneri din domeniul agricol, vine în sprijinul fermierilor cu servicii de consiliere, analize de sol, loturi experimentale, scheme precise de reglare pentru utilaje agricole şi recomandări de fertilizare.


Cercetare științifică


Parteneriat cu USAMV Cluj-Napoca


Din primăvara anului 2013, Azomureș și specialiștii de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca studiază efectele îngrășămintelor Azomureș pe diferite tipuri de sol din toate regiunile țării, pe toate tipurile de culturi, în funcție de condițiile climatice specifice. Rezultatele sunt prezentate fermierilor la evenimentele de promovare din cadrul “Caravana Azomureș” simpozioane şi alte întâlniri cu activitate ştiinţifică.


Workshop-uri, întâlniri cu fermierii, alte acțiuni


Campania de promovare sub denumirea de “Caravana Azomureş”, este organizată de două ori pe an, înainte de începerea lucrărilor agricole de primăvară şi de toamnă.

Scopul organizării acestei campanii este promovarea portofoliului de produse, astfel încât Azomureş să ocupe un loc cât mai bine plasat în preferinţele consumatorului şi să continue dezvoltarea agriculturii locale.


Cu ajutorul clienţilor, departamentul Vânzări, împreună cu inginerii agronomi şi reprezentanţi din cadrul USAMV – Cluj-Napoca, se deplasează la diverse locaţii din România, oferind fermierilor invitați informaţii legate de caracteristicile tehnice ale produselor precum şi rezultate aferente loturilor experimentale din parteneriatul Azomureş- USAMV fertilizate cu diverse sorturi de îngrăşăminte.


Alături de alte companii de inputuri agricole, Azomureş este partener şi la organizarea diverselor simpozioane în câmp, cum ar fi Ziua Grâului, Ziua Porumbului, Ziua Cartofului.

Fermierii beneficiază şi de materiale promoţionale prin care se promovează imaginea Azomureş.


CURSURI ORGANIZATE: curs de Managementul Fertilizanților – împreună cu USAMV Cluj-Napoca – curs postuniversitar acreditat MECS.

CONTACT


Strada Gheorghe Doja nr.300,

Târgu Mureş, 540237

Judeţ Mureş, Romania

Telefon: 0040 265 253700

Fax: 0040 265 252627, 0040 265 252706

E-mail:

Vânzări intern & Marketing: marketing@azomures.com

Informaţii generale: office@azomures.com

Biroul de presă: press.office@azomures.com


Postări recente

Afișează-le pe toate

GLISSANDO

bottom of page