top of page
  • Poza scriitoruluiAGRIM

CENTI – Centrul de Transfer Tehnologic Cluj-Napoca INOE 2000

Actualizată în: 10 mar. 2021

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca este departamentul din cadrul filialei ICIA Cluj-Napoca a INCDO-INOE 2000 Bucuresti.


Obiective

  1. promovarea și valorificarea rezultatelor din domeniul cercetare-dezvoltare (tehnologii, metode, instalatii, brevete etc.) prin transfer de cunoștințe științifice și tehnice de inalt nivel către mediul economic.

  2. sprijinirea mediului de afaceri din Transilvania prin servicii de consultanță competente și de calitate, contribuind astfel la creșterea competitivității economice și a gradului de inovare al regiunii.

Serviciile oferite de consultantii Enterprise Europe Network sunt GRATUITE, fiind finanțate de către Comisia Europeană.

Din anul 2008, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca face parte din Enterprise Europe Network, rețeaua europeană pentru întreprinderi, care oferă o paletă largă de servicii de #consultanță în afaceri și inovare.


Servicii de sprijin cu privire la accesul pe noi piețe și la identificarea de potențiali parteneri de afaceri și inovare.


Având la dispoziție cea mai mare bază de date referitoare la cereri și oferte de afaceri, consultanții Enterprise Europe Network pot identifica pentru IMM-urile interesate potențiali parteneri internaționali de afaceri și inovare. Totodată, clienții rețelei europene pentru întreprinderi au posibilitatea de a beneficia de asistență specializată și de diferite facilități financiare prin participarea la evenimentele de matchmaking, brokeraj și misiuni economice organizate de Enterprise Europe Network în aproape 70 de țări ale lumii.


Servicii specializate de #consultanță privind programele europene, accesul la finanțare și pe noi piețe, drepturi de proprietate intelectuală.


La solicitarea clienților sai, Enterprise Europe Network oferă servicii specializate de consultanță referitoare la:

  1. dezvoltarea afacerii într-o altă țară;

  2. legislație și standarde UE;

  3. protecția drepturilor de proprietate intelectuală.

Servicii suport de #inovare.


Pentru IMM-urile care doresc să inoveze și să se dezvolte din punct de vedere economic la nivel internațional, consultanții Enterprise Europe Network furnizeaza două tipuri de pachete de servicii suport.


Astfel, pentru IMM-urile beneficiare ale “Instrumentului pentru IMM-uri” (SME Instrument), schema de finanțare a Consiliului European al Inovării (EIC), experții în inovare ai rețelei furnizează servicii de tip Key Account Management (KAM), care constă în analiza nevoilor de inovare ale firmei și identificarea celui mai bun specialist care să îndrume firma pentru a duce la bun sfârșit proiectul de inovare propus.


Pentru IMM-urile cu potențial de generare a creșterii economice și de creare de locuri de muncă prin inovare și care doresc să afle care sunt punctele slabe și tari ale firmei în aplicarea strategiei proprii de inovare, experții Enterprise Europe Network oferă servicii de consultanță în scopul evaluării capacității de management a inovării în raport cu alte firme internaționale din același domeniu de activitate.

CONTACT


Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Str. Donath 67 400293 Cluj-Napoca

Tel: (+4) 0264 420 590 Fax: (+4) 0264 420 667 Email: centi@icia.ro


Postări recente

Afișează-le pe toate

GLISSANDO

bottom of page