top of page
  • Poza scriitoruluiAGRIM

HIMEL Maschinen

Actualizată în: 10 mar. 2021

HIMEL Maschinen GmbH & Co. KG

Fabrica #HIMEL este o afacere de familie, cu vechime de peste 60 de ani, cu reputație bună în Germania și pe piața internațională.



Tipurile de sisteme fabricate sunt de tipul: #sisteme de măcinare și amestecare, sisteme de amestecat furaj, mori de fân, sisteme pentru depozitare și conservare, sisteme de transport pe bandă rulantă. Tehnologia este sistematizată și se practică manufactură cu oțel inoxidabil.


Toate tehnologiile HIMEL sunt manufacturate sub un design sistematizat și orientat spre eficiență de cost, fapt ce permite design sofisticat și modificări la comandă pentru a avea soluții pentru orice mărime, precum și pentru a crea mașini compatibile cu alte tehnologii de pe piață.




Echipa HIMEL este respectată în Germania pentru competența și motivația cu care muncesc.

Produse

  1. Sisteme de cântărire

  2. Sisteme de măcinat și amestecat

  3. Sisteme pentru transportul și aerarea cerealelor

  4. Sisteme de depozitare

  5. Sisteme pentru prelucrarea paielor

  6. Grajduri și hale

  7. Remorcă furajeră


Studiile arată că furajele concentrate cu proporție mai mare de cereale duc la performanțe îmbunătățite și la cicluri de îngrășare mai puțin riscante, toate la un cost mai redus.

Găsiți o gamă tehnologică întreagă de la un singur producător, de la mixer singular la unitate de procesare. Puteți crește semnificativ performanța producției de lapte și carne în ferma voastră.


CONTACT


Vânzări: Claudiu Negrea

Tel: +49 7126 9299 23

Email: cn@himel.de

Reprezentanță: Liviu Ceclan

Tel: +40 753 010 750

Email: lc@himel.info

Postări recente

Afișează-le pe toate

GLISSANDO

bottom of page