top of page
  • Poza scriitoruluiAGRIM

Kleffmann Group

Actualizată în: 10 mar. 2021

Cu 25 de ani de experiență, Kleffmann Group este principalul furnizor de servicii de #cercetare privind piața agricolă. Fiind o companie de cercetare cu servicii complete, putem furniza clienților noștri informații cheie din mai multe sectoare agricole:

  1. Semințe

  2. Protecția Plantelor

  3. Utilaje agricole

  4. Zootehnie și Medicină veterinară

  5. Grădinărit profesional

Fondată de Burkhard Kleffmann în 1990, Kleffmann Group a început prin realizarea primelor sondaje panel despre semințe și protecția plantelor în Germania. Câțiva ani mai târziu, compania a intrat pe primele piețe străine și de atunci a dobândit o poziție importantă în Europa, Asia-Pacific, Australia și Americi. În cei 25 de ani de la înfiinţare, Kleffmann Group a devenit expertul global în cercetări de piață agricolă, oferind cercetări de piață avansate clienților săi. Cu o rețea internațională cuprinzând 18 filiale, precum și parteneri de afaceri în întreaga lume, Kleffmann Group desfășoară activități în peste 70 de țări din întreaga lume.

Interviuri

Din cele peste 200.000 interviuri pe an cu fermieri și experți agricoli din întreaga lume, extragem informaţii de piață pe baza cărora putem oferi servicii rapide și flexibile factorilor de decizie, atât la nivel local, cât şi la nivel global.

Sondaje

Prin sondajele noastre #Amis® panel obținem informații de la fermieri privind majoritatea culturilor din întreaga lume – care acoperă atât partea de semințe, precum și cea de protecția plantelor şi fertilizare. Amis® cuprinde atât date cantitative, cât și date calitative și permite clienților noștri să înțeleagă comportamentul de achiziție al fermierilor.

Cercetare personalizată

În plus, Kleffmann Group oferă un portofoliu vast de soluții de cercetare AdHoc personalizate. Având competențe și experiență în toate sectoarele agricole, furnizăm informaţii clienților noștri, având scopul de a atinge întregul potențial al afacerii lor la nivel local și internațional.

Viziune

Să fim referința globală în furnizarea de soluții inovative pentru afacerile agricole.

Misiune

Să traducem datele în soluții fiabile, personalizate pentru fiecare client, bazate pe expertiza noastră independentă.

Valori

  1. etică

  2. competențe

  3. angajament față de clienți și rezultate

  4. mediu de lucru implicat

  5. sustenabilitate

CONTACT


Str. Zorilor nr. 27. 400335 Cluj Napoca Romania Tel: + 40 364 405 670 Fax: + 40 364 405 669 Email: office@kleffmann.ro



199 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

GLISSANDO

bottom of page