top of page
  • Poza scriitoruluiAGRIM

Tehnofavorit

Actualizată în: 11 mar. 2021

Tehnofavorit produce sau importă din Germania, Italia, Franţa, Danemarca şi Finlanda utilajele comercializate, atât pentru piaţa din România cât şi pentru cele externe.


Facilităţile de producţie moderne (maşini cu comandă numerică, maşini de debitat cu laser, echipamente de sablare şi vopsire etc.) fac ca utilajele produse la Bonţida să satisfacă cele mai exigente cerinţe tehnologice din domeniul agricol şi zootehnic. Aceste caracteristici fac din Tehnofavorit un lider de piaţă în domeniul maşinilor pentru tratamente fitosanitate şi în domeniul pregătirii furajelor în zootehnie.


Obiectivul de activitate al TEHNOFAVORIT este structurat pe două categorii:


– Fabricarea de maşini pentru tratamente fitosanitare, maşini de erbicidat, maşini pentru tratamente fitosanitare ȋn vii şi livezi, utilaje pentru dezinfecţii ȋn sere, solarii şi hale de depozitare.

– Utilaje şi instalaţii zootehnice, depozite de cereale, uscătoare, F.N.C- uri, Bucătării Furajere, granulatoare şi tehnică de transport (elevatoare cu cupe, transportoare melcate etc.).

Facilităţile de producţie moderne (maşini cu comandă numerică, maşini de debitat cu laser, echipamente de sablare şi vopsire etc.) fac ca utilajele produse la Bonţida să satisfacă cele mai exigente cerinţe tehnologice din domeniul agricol şi zootehnic.


Produse și servicii oferite


  1. Depozite de cereale

  2. Fabrici de furaje combinate și granulatoare

  3. Remorci tehnologice

  4. Echipamente de erbicidat purtate

  5. Mașini de erbicidat tractate

  6. Mașini de stropit în vii și livezi (atomizoare)

  7. Recoltare furaje



CONTACT


S.C. TEHNOFAVORIT S.A. Tel.: 0264 262 280

E-mail: office@tehnofavorit.ro

Pagina web: tehnofavorit.ro



20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

GLISSANDO

bottom of page