top of page
  • Poza scriitoruluiAGRIM

Titan Machinery

Actualizată în: 11 mar. 2021

Grupul deține 96 de dealeri Nord-Americani, localizați în Colorado, Iowa, Minnesota, Montana, Nebraska, Dakota de Nord, Dakota de Sud, Wisconsin si Wyoming, și este atât furnizor al Case IH și Case Construction, produse pe care subsidiara din România le distribuie pentru dumneavoastră, cât și furnizor al New Holland și New Holland Construction, produse care sunt distribuite pe piața din Statele Unite ale Americii.

Titan Machinery a intrat pe piața românească în anul 2011, România fiind prima țară din Europa în care compania s-a instalat, debutând cu două sedii, la București și la Timișoara.

Ulterior compania și-a făcut un plan de expansiune, care are în vedere extinderea ariei de acoperire, prin deschiderea de noi sedii, pe parcursul a mai multor ani, pentru a fi cât mai aproape de dumneavoastră.


Astfel, în anul 2012, Titan Machinery România a deschis locații complete, cu birouri și hale de service,la Oradea, Roman și Cluj Napoca, iar în anul 2014 și-a început activitatea și în zona de est a țării, inaugurând sediul de la Constanța.

În plus, începând cu anul 2016, compania își extinde rețeaua cu încă 2 sedii, la Craiova și la Slobozia.


Titan Machinery România este distribuitor exclusiv pe această piată, pentru utilajele agricole CASE IH și utilaje de construcții CASE Construction, echipamente de talie mondială, secondate de cel mai înalt nivel de service şi piese de schimb. Gama variată de echipamente pe care compania o distribuie pentru dumneavoastră este menită să raspundă oricarui tip de client, chiar și celor specializați pe cele mai restrânse nișe din domeniul agricol.



De asemenea, Titan Machinery România este distribuitor și pentru mărcile Maschio Gaspardo, Great Plains, Sulky, Gregoire Besson, Stoll, Annaburger, Tecnoma, iar începând din acest an, preia și distribuția exclusivă a Vaderstad în România.


Activități

Titan Machinery furnizează #echipamente de talie mondială, asigură service și piese de schimb.

Noua gamă de utilaje agricole Case IH ajută fermierii să facă faţă celor mai actuale provocări de piață, precum cererea crescută pentru produse agricole la nivel mondial și respectarea celor mai stringente norme de emisii poluante. Suntem impresionați de numărul mare a celor care au ales să-și crească afacerea cu ajutorul mărcii Case IH, acest lucru motivându-ne să dezvoltăm abordarea în ceea ce privește serviciile oferite.



Utilaje Agricole Titan Machinery


Titan Machinery România face parte din grupul Titan Machinery din Statele Unite ale Americii, care furnizează o mare varietate de mașini și echipamente de construcții, echipamente agricole și produse de consum. Grupul deține 102 locații în America de Nord, iar în România ne regăsiți în București, Cluj-Napoca, Constanța, Oradea, Roman și Timișoara.


Compania este aproape de dumneavoastră prin punctele de service cu acoperire națională și prin atelierele mobile care pot ajunge la clienți din toate colțurile țării. Ca și reprezentanta Case, anul acesta am introdus în portofoliul de produse și utilajele pentru construcții CASE: buldoexcavatoare, încărcătoare frontale, midi excavatoare, excavatoare pe roți sau șenile, buldozere.


CONTACT


SC Titan Machinery Romania SRL Autostrada Bucuresti-Pitesti, Km 13.2, Aleea Stefania Nr. 2, 077096 Dragomiresti Deal, 

Ilfov TEL: +4 0748 77 88 99 E-mail: office(at)titanmachinery.ro






20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

GLISSANDO

bottom of page