top of page

Pria Agriculture & Gala Fermierilor din Transilvania - 17 septembrie 2021, USAMV Cluj-Napoca, 10:30

PRIAevents și USAMV Cluj-Napoca, vă invită să luați parte la Gala Fermierilor din Transilvania. Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora si vom reuni fermierii din această regiune.Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim si oportunitățile pe care le pot avea.


Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din Transilvania din acest an și puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere și a discursurilor care vor avea loc la USAMV Cluj-Napoca.


Premiile fermierilor din Transilvania reunesc comunitatea agricolă transilvăneană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație cu semnificație deosebită pentru agricultură.


Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.


Decernarea premiilor in cadrul Pria Gala Fermierilor din Transilvania este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească.


Parteneri ai evenimentului sunt: Agra Asigurări, Fabrica de Consultanță și Mecanica Ceahlau. Evenimentul se desfășoară sub egida Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.


 • Printre temele foarte importante pe care le vom aborda enumerăm:

 • Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori si producători?

 • Cum putem beneficia de prevederile PAC 2021-2027? Ne concentram pe mediu si pe digitalizare?

 • Cum arata stadiul plății subvențiilor în acest moment?

 • Green deal și agricultura

 • Agricultura de precizie - folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă

 • Agricultura bio. Se poate dezvolta și mai mult?

 • Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada?

 • Importanța produselor românești în strategia retailerilor. Ce trebuie să știe partenerii locali ai rețelelor comerciale pentru a avea cat mai multe produse prezente la raft? Cum pot avea o colaborare de lungă durată și fructuoasă?

 • Codul de bune practici agricole

 • Cercetarea și importanța acesteia pentru dezvoltarea agriculturii în Romania


Mai multe detalii veți găsi pe www.priaevents.ro, iar pentru înregistrarea la eveniment in sala la USAMV Cluj-Napoca, completați, vă rugăm:Iar pentru vizionare online, completați, vă rugăm:


95 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page